nieuws

Pensioenconsultants KWPS en Edmond Halley vinden elkaar

Pensioen

Pensioenconsultants KWPS en Edmond Halley gaan nauw met elkaar samenwerken. Van een fusie is nog geen sprake, eerder van een ‘netwerk-opzet’, aldus de twee partijen.

Pensioenconsultants KWPS en Edmond Halley vinden elkaar

KWPS is gevestigd in Amsterdam en met negen medewerkers vooral actief op economisch, fiscaal en juridisch terrein en bedient pensioenfondsen, werkgevers en werknemers. Edmond Halley (gevestigd in Utrecht en Volendam en eveneens negen medewerkers) heeft als specialisme actuariaat, opleiden en pensioenmanagement. Daarnaast voeren beide bureaus een algemene pensioenpraktijk.
De twee kiezen voor een formele samenwerking maar zijn op dit moment niet van plan te fuseren. “Beide bedrijven hebben een eigen karakter en een eigen daarbij passende klantenkring. Door in een netwerk-opzet samen te werken komen de specialismen voor ieders klanten beschikbaar, zonder dat het eigen karakter verandert. Dit past uitstekend bij de bedrijfsfilosofie dat er in netwerkorganisaties gemakkelijker waarde wordt gecreëerd dan in traditionele hiërarchische structuren”, aldus Jan-Olivier Kuijkhoven (KWPS) en Judith Scherrenberg (Edmond Halley).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.