nieuws

Groen licht voor PPI van Rabobank en PGGM

Pensioen

De Nederlandsche Bank heeft een vergunning verleend aan de Rabo PGGM PPI, een premiepensioeninstelling van Rabobank en PGGM die zich primair gaat richten op werkgevers in het midden- en kleinbedrijf. Vanaf 18 februari 2013 kunnen zakelijke klanten bij Rabobank terecht voor het Rabo BedrijvenPensioen dat de PPI voor deze doelgroep heeft geïntroduceerd.

Groen licht voor PPI van Rabobank en PGGM

De Rabo PGGM PPI gaat als zelfstandige stichting collectieve pensioenregelingen aanbieden aan werkgevers die het pensioen van hun medewerkers niet opbouwen via een bedrijfstak-, beroeps- of ondernemingspensioenfonds. Rabobank verzorgt het pensioenadvies en de bemiddeling. Pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM neem de pensioenadministratie voor haar rekening. De beleggingsstrategie wordt ingevuld op basis van life cycle-beleggingsfondsen. Daarnaast zijn – nu nog – Rabo-dochter Robeco en verzekeraar Interpolis bij de samenwerking betrokken voor respectievelijk het vermogensbeheer en de verzekeringen die onderdeel zijn van het Rabo BedrijvenPensioen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.