nieuws

Partnerpensioen Goudse volgt AOW-leeftijd

Pensioen

De Goudse heeft een nieuw tijdelijk partnerpensioen ontwikkeld waarbij de partner een uitkering ontvangt tot aan de AOW-leeftijd, ook als die leeftijd in de toekomst gekoppeld wordt aan de levensverwachting en verder stijgt dan 67 jaar.

Partnerpensioen Goudse volgt AOW-leeftijd

Volgens Bernardo Walta, directeur Commercie van de verzekeraar is het product uniek in de markt. Het Anw-pensioen is beschikbaar vanaf één medewerker. Voor deelnemers met een jongere partner kan verlengde premievrije dekking worden meeverzekerd. Bij uitdiensttreding op of na de AOW-leeftijd blijft de dekking dan doorlopen tot de partner zelf de AOW-leeftijd bereikt. De uitkeringen zijn gelijkblijvend of 2% of 3% stijgend. De hoogte is gekoppeld aan de wettelijke Anw-uitkering of zelf te bepalen met een minimum van € 5.000 per jaar. Het Anw-pensioen is te sluiten vanaf 1 januari 2014. Pensioenadviseurs kunnen al offertes maken via het Extranet van De Goudse.

Reageer op dit artikel