nieuws

PPI Aegon in vergelijkingssoftware Pensioennavigator

Pensioen

Pensioenabonnement, de premiepensioeninstelling van Aegon wordt als eerste PPI opgenomen in de nieuwste versie van Pensioennavigator, producent van vergelijkingssoftware. Hoewel er (nog) geen andere PPI’s op de site staan, kunnen adviseurs het Pensioenabonnement wel vergelijken met andere beschikbarepremieregelingen.

PPI Aegon in vergelijkingssoftware Pensioennavigator

Pensioennavigator Collectief bevat informatie en prijzen van de producten van tien pensioenverzekeraars. Deze verzekeraars vertegenwoordigen meer dan negentig procent van de collectieve pensioenverzekeringen die via adviseurs worden afgesloten. Ruim honderd adviesorganisaties maken op dit moment gebruik van Pensioennavigator Collectief.
De nieuwste versie is vanaf augustus beschikbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.