nieuws

Numerando klimt uit het dal

Pensioen

Een jaar na de overname door Talent&Pro, geeft Numerando een positief signaal af. De detacheringspartner van de pensioenwereld zag het personeelsbestand sinds het vertrek uit de Akkermans Groep met zo’n 50 collega’s toenemen en de omzet in het eerste kwartaal 2012 met 40% t.o.v. kwartaal vier in 2011. Eind 2012 hoopt de onderneming de 100ste medewerker in dienst te nemen.

Numerando klimt uit het dal

Numerando werd in april 2011 failliet verklaard en vond daarna onderdak bij Talent&Pro. Op dat moment telde de detacheerder nog 175 medewerkers. Slechts een deel daarvan ging mee naar Talent&Pro. "Dat komt doordat het onderdeel Numerando Farmacie is doorverkocht aan een andere partij en we er met een aantal medewerkers niet uitkwamen", aldus woordvoerder Joan van Dormael.
Het bestand is sinds de overname echter flink aangegroeid. "De integratie binnen de nieuwe organisatie is zeer goed verlopen. Groei is vooral gerealiseerd binnen front-, mid- en backoffice afdelingen die zich concentreren op het beheersen van administratieve processen bij verzekeraars en pensioenfondsen." Het tweede half jaar verwacht Numerando de groei te consolideren in met name de pensioenmarkt door de impact die de verhoging van de AOW leeftijd met zich mee gaat brengen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.