nieuws

Welten wil rekenaars gaan leveren

Pensioen

Detacheerder en opleider Welten wil ook de actuariële kant van de pensioenbusiness gaan ondersteunen met totaaloplossingen. “We mikken op de categorie onder de actuarissen, namelijk de actuarieel rekenaars en analisten”, aldus Ivo van Riel, directeur van de business unit Pensioen Profesisonals.

Welten wil rekenaars gaan leveren

Welten denkt aan het leveren van professionals voor bijvoorbeeld conversieklussen bij verzekeraars. "Op juridisch gebied konden we daarbij al ondersteunen, maar er komt ook veel actuarieel werk bij kijken." De detacheerder heeft Roland Veenema aangesteld als accountmanager om de nieuwe business binnen te halen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.