nieuws

Pensioentak VKG haalt 200 portefeuilles binnen

Pensioen

De pensioenbeheerdienst die serviceprovider VKG biedt aan kantoren die geen Wft-pensioenvergunning aanvragen, heeft inmiddels bijna tweehonderd aanmeldingen binnen van kantoren die hun pensioenportefeuille willen overdragen.

Pensioentak VKG haalt 200 portefeuilles binnen

Kantoren die geen vergunning aanvragen, moeten hun portefeuille uiterlijk deze week overdragen. Opvallend is dat ook kantoren die wel een vergunning willen halen, zich bij VKG melden. "Dit doet men omdat men nu met een andere serviceprovider werkt die de vergunning niet heeft, of men wil het beheer in de toekomst uitbesteden aan VKG, zodat de kantoren zelf alle aandacht kunnen richten op het verstrekken van adviezen", aldus de serviceprovider uit Hoorn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.