nieuws

SAA start met SAA Pensioenen

Pensioen

SAA is gestart met SAA Pensioenen dat zich primair richt op het intermediair. Daarnaast heeft het bedrijf een kennis- en informatiedesk ingericht voor werkgevers, verzekeraars en accountants rondom pensioen en de daarbij behorende wet- en regelgeving.

"Het bij ons aangesloten intermediair verwacht van een organisatie als SAA dat wij een specifieke rol kunnen vervullen in beheer en advisering rondom het Wft-pensioenregister", verklaart John de Vilder, commercieel directeur van SAA Pensioenen, de oprichting van het aparte onderdeel. "Wij zijn volop in gesprek met tussenpersonen en verzekeraars. Mijn advies is om geen beslissing te nemen zonder ons gesproken te hebben", aldus De Vilder.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.