nieuws

Zwevende pensioenportefeuilles onder dak?

Pensioen

Zweven er nog pensioenportefeuilles boven de markt? Uit het vijfde Pensioenjournaal van AMtv blijkt dat er nog heel wat werk aan de winkel is. Verzekeraar ASR, pensioenconsultant Flexis en advocaat Sjoerd Meijer doen een boekje open.

Ton van de Ridder vertelt namens ASR dat de verzekeraar liever geen portefeuilles inneemt, maar zich daar soms toch toe gedwongen ziet. Pensioenconsultant Flexis is actief op overnamepad, maar stelt zich daarbij wel de vraag hoe het traject winstgevend is te maken. Uiteraard speelt het portefeuillerecht een rol bij de overgang van contracten. Advocaat Sjoerd Meijer vindt het woord klanteigendom in ieder geval niet meer van deze tijd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.