nieuws

Het ideale pensioenstelsel

Pensioen

Leidt het inmiddels al roemruchte septemberpakket voor pensioenfondsen nu echt tot de gewenste rust aan het front van pensioenfondsen? Of is het uitstel van executie? Volgens sommige experts dat laatste.

Het ideale pensioenstelsel

Zij wijzen erop daty Solvency II en IORP er hoe dan ook aan staan te komen en een definitieve keuze voor DC-regelingen bij veel werkgevers in de hand zal werken. Hoe dan ook: het ideale pensioenstelsel zoals we dat in Nederland dachten te hebben, ligt onder vuur. Hoe gaat dat in de toekomst? Johan Nieuwersteeg, actuaris bij Aegon laat er zijn licht over schijnen 
Download de whitepaper

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.