nieuws

Klijnsma zet pensioenkoers De Krom voort

Pensioen

Staatssecretaris Klijnsma (Sociale Zaken) zet het beleid ten aanzien van het aanvullend pensioen van haar voorganger De Krom voort. Dit heeft zij laten weten in een brief aan de Tweede Kamer ter voorbereiding van een algemeen overleg over pensioenen dat volgende week plaatsvindt.

Klijnsma zet pensioenkoers De Krom voort

De hoofdlijnen over een nieuwe financiële toezichtskader op de sector worden op dit moment vastgelegd in wet- en regelgeving. Klijnsma stuurt op korte termijn ook een wijzigingsvoorstel Versterking bestuur pensioenfondsen naar de Kamer. De staatssecretaris geeft verder in haar brief aan de Europese pensioenontwikkelingen intensief te volgen en de Nederlandse zorgen waar nodig kenbaar te maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.