nieuws

PensioenSupport met portefeuillebescherming

Pensioen

WTC-W uit Heerhugowaard, een kantoor actief op het terrein van collectief pensioen, lanceert PensioenSupport. De nieuwe dienst richt zich op adviseurs die stoppen met pensioenadvisering en op accountants en consultants die wel adviseren maar zich niet wagen aan bemiddeling of contractbeheer.

PensioenSupport met portefeuillebescherming

Volgens René Kauwen van WTC-W, een kantoor met negen medewerkers dat zich louter richt op ondernemingen en voor tweederde leeft van collectieve pensioenovereenkomsten, kunnen kantoren die met de pensioenadviseurs in zee gaan, rekenen op portefeuillebescherming. Kauwen: “Deze branche is van oudsher toch wat angstig ingesteld. Wij vangen regelmatig geluiden op van adviseurs die bang zijn hun portefeuille te verliezen op het moment dat ze een pensioencontract uit handen geven. PensioenSupport neemt alleen het advies en beheer van pensioencontracten over en blijft af van schade- en zorgverzekeringen. Wij leggen dit contractueel vast en bieden op die manier optimale portefeuillebescherming.”
Daarnaast belooft PensioenSupport adviesaanvragen omtrent hypotheken of derdepijler-advisering door te verwijzen naar de 'oude adviseur'.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.