nieuws

Legal & General in PensioenNavigator

Pensioen

Het recent door Legal & General geïntroduceerde Prisma Pensioen is opgenomen in de PensioenNavigator. Daarmee bevat de software de informatie over elf aanbieders van tweedepijlerpensioenproducten.

Legal & General in PensioenNavigator

Deze verzekeraars vertegenwoordigen volgens PensioenNavigator meer dan 90% van de collectieve pensioenverzekeringen die via het intermediair worden afgesloten. Ruim negentig organisaties maken op dit moment gebruik van de software.
Robin Vermaasse, algemeen directeur PensioenNavigator is verheugd over de aanstaande professionalisering van het pensioenadviesvak: "Veel financieel dienstverleners maken nu een bewuste keus om wel of niet actief te blijven op het gebied van pensioenadvisering. Wij gaan daardoor naar een markt van adviseurs die frequent en deskundig adviseren op het gebied van verzekerde pensioenregelingen. Daarmee zien wij ook dat adviseurs zich steeds breder gaan oriënteren bij meerdere aanbieders."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.