nieuws

Aegon houdt pensioenspreekuur voor Leidenaren

Pensioen

Bewoners van Leiden mogen op pensioenspreekuur komen bij Aegon. Iedereen met vragen over pensioen is woensdagavond 1 februari welkom in het Leidse Holiday Inn. Het spreekuur is gratis en helemaal vrijblijvend, aldus Aegon.

Aegon houdt pensioenspreekuur voor Leidenaren

In november nodigde Aegon alle bewoners van de Haagse wijk Mariahoeve al uit voor een spreekuur. Volgens initiatiefneemster Marjolein Wester van de verzekeraar zitten veel mensen met pensioenvragen. "Daarom nodigen we ze uit. Hark al je pensioenpapieren bij elkaar en kijk samen met experts hoe je ervoor staat."
Deelnemers hoeven geen klant te zijn. "Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend. We gaan geen producten verkopen", belooft Wester. Aegon maakt voor de experts gebruik van tussenpersonen uit Leiden en omgeving. "Iedereen werkt die avond als onbetaald vrijwilliger."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.