nieuws

AdviesNet Noord-Nederland besteedt pensioenadvies uit

Pensioen

AdviesNet Noord-Nederland in Drachten besteedt het pensioenadvies uit aan plaatsgenoot Pensioen Service Kantoor. Het Drachtster assurantiekantoor is een van de grotere in Noord-Nederland met ruim 18.000 relaties en 25 medewerkers.

AdviesNet Noord-Nederland besteedt pensioenadvies uit

Directeur Renee Lagerwaard (op de foto links) licht de uitbesteding toe: “Met alle nieuwe regels in zicht hebben wij er bewust voor gekozen dit deelgebied over te laten aan een echte specialist. Wij krijgen zo de handen vrij om ons te richten op onze core business en tegelijk weten we dat onze klanten op pensioengebied nog beter worden bediend." Pensioen Service Kantoor is een landelijk werkende organisatie met vestigingen in Drachten en Assendelft. Vennoot Gerben Zwerver: “Wij willen graag optreden als aanvullend specialist op pensioengebied voor assurantiekantoren, die ondanks de strenge WFT-pensioeneisen toch graag hun pensioenklanten behouden en goed willen blijven bedienen."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.