nieuws

Nieuw pensioenproduct Avéro

Pensioen

Avéro Achmea heeft het Uitkomstzeker Pensioen geïntroduceerd, een middelloonregeling met een vast tarief. Behalve op fee-basis kan het product (tot 2013) ook worden gesloten op basis van doorlopende provisie.

Nieuw pensioenproduct Avéro

"U krijgt niet te maken met onverwachte verrekenverschillen voor waardeoverdrachten. Ook budgetteren maken we voor u eenvoudiger: mogelijke overrente wordt vooraf berekend en door een marktrentecorrectie in de premie verwerkt", meldt Avéro aan werkgevers. Een ANW-hiaatpensioen, een tijdelijk partnerpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen zijn optioneel mee te verzekeren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.