nieuws

Adviseurs starten nieuw landelijk pensioenbedrijf

Pensioen

Op initiatief van de pensioenadviseurs Gerben Zwerver, Dick Wolffensperger en Danny van Zomeren (tevens voormalig eigenaar van het Fries Volmachtbedrijf) is Pensioen Service Kantoor (PSK) van start gegaan. Het bedrijf wil naast reguliere pensioenadviesdiensten ook ondersteuning gaan bieden aan adviseurs die ervoor kiezen geen WFT-pensioenvergunning aan te vragen.

Adviseurs starten nieuw landelijk pensioenbedrijf

"Steeds meer assurantiekantoren, accountants, fiscalisten en adviseurs onderkennen met de nieuwe regels in zicht, dat zij op dit deelgebied niet langer specialist kunnen zijn." PSK wil van hen de pensioenactiviteiten overnemen. Daarnaast wil het trio adviesdiensten bieden aan werkgevers, ondernemers, dga's en verzekeraars. "Hiermee onderscheiden wij ons nogmaals, want wat dit betreft zijn er weinig landelijke vooraanstaande pensioenorganisaties."
PSK start met zes medewerkers en twee vestigingen: in Drachten en in Assendelft. Voor beheeractiviteiten wordt een bedrag per werknemer berekend. Dat is tevens mogelijk bij adviesdiensten voor lopende regelingen, al kan daar ook voor een uurtarief worden gekozen; bij nieuwe pensioenregelingen wordt altijd een uurtarief berekend. Volgens Zwerver (foto) zijn de tarieven van PSK scherp; voor advieswerkzaamheden geldt een uurtarief van € 170 (excl. btw).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.