nieuws

Avéro koppelt met Benefits-Plaza

Pensioen

Het online EB-platform Benefits-Plaza heeft een beveiligde koppeling gerealiseerd met Avéro Achmea. Volgens beide partijen wordt daardoor het administreren en beheren van de Avéro-producten Pensioenplan en Premie Beheer Pensioen aanzienlijk versneld.

Avéro koppelt met Benefits-Plaza

"Mutaties die door werkgever of intermediair worden ingevoerd in Benefits-Plaza worden door Avéro Achmea verwerkt in het systeem, waarna de polis- en financiële gegevens vanuit Avéro Achmea weer worden teruggeplaatst." Begin volgend jaar worden ook nieuwe Avéro-pensioenproducten (het Waardewijs Pensioen en het Flexibel Werknemers Pensioen) opgenomen in Benefits-Plaza. Adviseurs die voor 1 september 2012 een Pensioenplan of Premie Beheer Pensioen registeren in Benefits-Plaza hoeven geen werkgever-/werknemersvergoeding te betalen.
Benefits-Plaza werkte al samen met Aegon, Allianz, ASR, Delta Lloyd, De Goudse, Generali, Nationale-Nederlanden, Reaal en Zwitserleven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.