nieuws

Administratie pensioenverzekeraars blijft slecht

Pensioen

Pensioenverzekeraars maken van hun administratie nog steeds een rommeltje

Het lage rapportcijfer van tussenpersonen voor de ‘collectieve levensverzekeraars’ is het afgelopen jaar verder gedaald, zo bleek gistermiddag uit het vijfde performance-onderzoek van NVA, NBVA en DAK. Vooral Aegon en Delta Lloyd krijgen er van langs; Nationale-Nederlanden is na een nieuwe opwaardering aangehaakt bij de middenmoot. Het onderzoek kent weinig verrassingen met titelprolongaties van Legal & General (beste levensverzekeraar Individueel), De Amersfoortse (Leven Collectief) en ONVZ (Zorg). Noordhollandsche van 1816 wint dit keer bij de schademaatschappijen met een banddikte van Winterthur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.