nieuws

Bezorgbrommers verzekeren via de Vereende

Geen categorie 892

Bent u ondernemer en maakt u gebruik van bezorgbrommers om maaltijden of pakketten te bezorgen? U heeft de afgelopen periode ongetwijfeld gemerkt dat het lastig is om een verzekering voor uw brommers af te sluiten. De Vereende biedt u – anders dan de meeste verzekeraars – wel de mogelijkheid om de brommers en snorfietsen te verzekeren die hiervoor gebruikt worden.

Bezorgbrommers verzekeren via de Vereende

Aanvraagformulier
Op het aanvraagformulier geeft u bij gebruik ‘zakelijk’ en ‘koerier’ aan. Let op! De Vereende is een verzekeringsmaatschappij die uitsluitend samenwerkt met assurantieadviseurs. Dit betekent dat u de bromfietsverzekering niet direct bij de Vereende kunt aanvragen. Via de website van de Vereende kunt u een assurantieadviseur met een kantoor bij u in de buurt opzoeken.

Premie
Veel van de verzekeringen die u bij de Vereende kunt afsluiten, zijn maatwerk verzekeringen. Daarom staan er geen premies op de website. Wilt u weten wat de bromfietsverzekering voor uw bedrijf kost? Neemt u dan contact op met de assurantieadviseur. Ook voor overige risico’s die u niet direct bij reguliere verzekeraars kunt verzekeren, kunt u contact opnemen met de assurantieadviseur. Vaak lukt het de Vereende om voor de bijzondere risico’s een passende verzekeringsoplossing te vinden.

Voor meer informatie:

https://verzekeren.vereende.nl/motorrijtuigverzekering/bezorgbrommers/

Op deze servicepagina leest u meer over nieuwe producten, branche-initiatieven, etc. van marktpartijen in de financiële dienstverlening. Deze informatie wordt gepubliceerd op een speciale pagina in am:magazine en op www.amweb.nl. Ook een bericht aanleveren voor de pagina productinfo? Stuur een e-mail naar sales@amweb.nl o.v.v. am:productinfo.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.