nieuws

Website HUISMERK in nieuw jasje

Geen categorie 458

Een gebruiksvriendelijke en snelle website met een helder verhaal en warme uitstraling, dat moest het worden. Een die nauw aansluit bij het vernieuwende en klantgerichte karakter van de full service organisatie. Waar jij als onafhankelijk financieel adviseur in één oogopslag kunt lezen welke ondersteuning het beste bij jouw past. En met een antwoord op relevante vragen als: hoe kun je onafhankelijk blijven adviseren en slim kostbare tijd besparen?

Website HUISMERK in nieuw jasje

Samen met adviseurs
De nieuwe website is gecreëerd voor en door adviseurs. Met foto’s van échte leden die aangesloten zijn bij HUISMERK. Met aanbevelingen van ambassadeurs die graag hun ervaringen willen delen. Ook onze medewerkers presenteren zichzelf, zodat je weet wie de persoon is achter het telefoongesprek. Nieuws brengen we in de vorm van columns, whitepapers en persberichten. Zo blijf je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tijd om méér te adviseren
De kern van ons verhaal? Zaken waar jij je liever niet mee bezighoudt, nemen wij jou uit handen. Kom je tijd tekort, dan kun je ervoor kiezen om bepaalde bemiddelingswerkzaamheden aan ons uit te besteden. Wij ontwikkelen proposities die jou in de dagelijkse praktijk kunnen helpen. Het Nieuwe Adviseren zorgt voor flexibiliteit en zekerheid voor de toekomst. Kennismaken? We nodigen je graag uit voor een gesprek!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op onze website.

Voor meer informatie: www.hetnieuweadviseren.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.