nieuws

Toegang tot de inkomensmarkt met DAK Inkomen

Geen categorie 575

Vanaf nu hebben leden van DAK via het DAK Intermediairscollectief ook toegang tot inkomensverzekeringen voor het MKB. DAK biedt deze nieuwe service aan in samenwerking met UPIVA, waarmee DAK al een goede samenwerking heeft op het gebied van zorgverzekeringen.

Toegang tot de inkomensmarkt met DAK Inkomen

Met DAK Inkomen beschikken de leden over de Adviesmodule Sociale Zekerheid (ASZ). Met deze module kan u als adviseur snel vergelijken en eenvoudig een passend advies voor uw relaties maken. U vergelijkt vrijwel de totale markt en u kunt via de ASZ de volgende producten afsluiten:

  • Ziekteverzuimverzekering conventioneel en stop-loss;
  • Arbodiensten/ arbodienstverleners;
  • Collectieve ongevallenverzekering;
  • 12-jaars propositie (ERD/ ZW) en WIA-oplossingen.

Naast de 6 verzuimverzekeringen, 3 ongevallenverzekeringen en 6 arbodiensten heeft u de mogelijkheid om zelf verzekeraars en arbodiensten toe te voegen. Daarnaast kunt u via de module uw relatie ook offertes aanbieden voor het eigenrisicodragerschap van WGA en de Ziektewet.

Via DAK Inkomen heeft u toegang tot nagenoeg de volledige inkomensmarkt en ontvangt uw relatie een compleet adviesrapport inclusief marktonderzoek. En dat ook nog eens in uw eigen huisstijl.

Meer informatie over DAK Inkomen kunt u terugvinden op www.DAK.nl/DAK-inkomen. Heeft u vragen over de adviesmodule, het adviesrapport, de polis of de voorwaarden? Neem dan contact op met DAK Inkomen via 088 – 000 83 07 of stuur een e-mail naar inkomen@dak.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.