nieuws

Caroline van Reedt Dortland wordt communicatiebaas Delta Lloyd

Geen categorie

Caroline van Reedt Dortland (38) is per 1 oktober 2015 de nieuwe directeur Corporate Communications en Investor Relations van Delta Lloyd. Zij volgt David Brilleslijper (50) op, die heeft besloten zijn loopbaan buiten Delta Lloyd voort te zetten. Dat maakt Delta Lloyd bekend.

Caroline van Reedt Dortland wordt communicatiebaas Delta Lloyd

Brilleslijper zal eind dit jaar beginnen als partner van een nieuw adviesbureau op het gebied van financiële en strategische communicatie. Caroline van Reedt Dortland is in 2002 in dienst getreden bij Delta Lloyd en heeft sindsdien diverse leidinggevende functies vervuld. Zij is sinds 2012 secretaris van de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.