nieuws

Nedasco breidt uit met inkomensverzekeringen elipsLife

Financiële planning 1530

Verzekeraar elipsLife heeft een volmacht verleend aan serviceprovider Nedasco uit Amersfoort. Het is één van de eerste volmachten die elipsLife afgeeft aan een serviceprovider. Met deze nieuwe volmacht verbreedt Nedasco haar palet aan inkomensverzekeringen.

Nedasco breidt uit met inkomensverzekeringen elipsLife
Stefan Duran, verkoopdirecteur elipsLife(links) en Tim Schoonbergen, directeur van Nedasco.

Adviseurs bij Nedasco krijgen toegang tot de WIA-producten, maar ook de ANW-Hiaat- en collectieve overlijdensrisicoverzekering van elipsLife. Deze laatste zijn nieuw in het assortiment van Nedasco en naar verwachting eind dit jaar te sluiten. Adviseur kunnen de WIA-producten berekenen, vergelijken op premie en aanvragen via het extranet van de serviceprovider.

Meer grip op  verzuim

De nieuwe producten worden opgenomen in het Full Service Inkomenpakket van Nedasco. Het pakket, waarin de belangrijkste  inkomensverzekeringen voor de werkgever zitten, moet de laatste -in combinatie met uitgebreide diensten bij preventie, verzuim en re-integratie- meer grip op verzuim geven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.