nieuws

Figlo lanceert nieuwe software voor hypotheekadvies

Financiële planning 1250

Softwareleverancier Figlo brengt vandaag het nieuwe hypotheekadviespakket Figlo Hypotheken op de markt. Daarin zitten onder andere alerts die aangeven als klanten mogelijk advies of nazorg nodig hebben. Tien hypotheekadviseurs zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de software.

Figlo lanceert nieuwe software voor hypotheekadvies

Figlo Hypotheken is een nieuw product naast de bestaande planningssoftware voor financieel adviseurs Figlo Advisor. De nieuwe software moet het adviseurs makkelijker maken om snel een hypotheekadvies te geven. Het systeem werkt met productvergelijkingen van MoneyView en documentuitwisseling via HDN.

Samen met adviseurs

Volgens productdirecteur Marcel Slokker van Figlo is het bijzonder dat de software samen met een tiental hypotheekadviseurs is ontwikkeld. Zijn zij gedurende het hele proces betrokken geweest. “We hebben nog niet eerder zo intensief samen met klanten een nieuw product ontwikkeld. Deze vorm van productontwikkeling is ons goed bevallen. De reactie vanuit de adviseurs was ook zeer positief”, aldus Slokker.

Om het werken met de software onder de knie te krijgen heeft Figlo samen met opleider Duker & Baelemans drie trainingen opgesteld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.