nieuws

Boudewijn Henny (Conservatrix) overleden

Financiële planning 1574

Boudewijn Henny, tot voor kort aandeelhouder van de recent overgenomen levensverzekeraar Conservatrix, is overleden. Afgelopen vrijdag was de uitvaart. Dat melden bronnen rondom de familie. Hij is 74 jaar geworden.

Boudewijn Henny (Conservatrix) overleden

Boudewijn Henny en zijn jongere broer Ewout waren recent veel in het nieuws vanwege de veelbesproken overname van hun bedrijf Conservatrix door de Amerikaanse investeerder Eli Global. De broers vochten lang tegen de in hun ogen ‘volkomen onnodige uitverkoop’ van hun bedrijf. Ewout Henny liet aan de pers weten ‘ontsteld en verbijsterd’ te zijn over de rol van toezichthouder DNB in het geheel.

Uitvaartverzekeraar Nuvema, onroerendgoedbedrijf Nijzoon en de Vlaamse uitvaartverzekeraar Hooghenraed, maakten geen deel uit van de transactie en bleven eigendom van de broers Henny.

Boudewijn Henny verkreeg landelijke bekendheid in 1960 vanwege zijn betrokkenheid bij de Baarnse Moordzaak. Hij was toen 17 jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.