nieuws

Finalisten Financieel Planner van het Jaar 2017 bekend

Financiële planning 835

De drie finalisten van de verkiezing FFP Financieel Planner van het Jaar 2017 zijn bekend. Fons de Bilde (Inzicht en Advies, Utrecht), Stefan Mertens (ABN AMRO Bank, Leiden) en Berry van Zuidam (Raasveld Bennis Financieel Planners en Raasveld Bennis Scheidingsmediators, Bergschenhoek) dingen mee naar de titel. Na een online stemronde in september onder de circa 4.000 FFP-leden wordt de winnaar op 5 oktober tijdens het FFP congres bekend gemaakt.

Finalisten Financieel Planner van het Jaar 2017 bekend

Andrea Middel (foto), voorzitter van de vakjury, bestuurslid FFP en winnaar van de titel in 2011: “We hebben dit jaar gekozen voor een ander type verkiezing waarin het totale beroep van financieel planner aan de orde komt. Naast het hebben van voldoende vakkennis is het belangrijk dat deze kennis goed wordt toegepast en dat de financieel planner goed met de klant kan communiceren. In de opzet van deze verkiezing hebben we met al deze elementen rekening gehouden, waarbij we dit jaar extra aandacht hebben gegeven aan de klanten intake en adviesvaardigheden van de financieel planner. De drie finalisten hebben als beste laten zien het hele spectrum van het beroep te beheersen”.

Videopresentatie financieel plan

De FFP-leden kunnen gedurende de hele maand september digitaal hun stem uitbrengen op de kandidaat van hun voorkeur. De drie finalisten presenteren zich met een video en een samenvatting van hun ingediende financieel plan. Op het FFP Congres 2017 wordt de winnaar gepresenteerd. Deze wordt gekozen op basis van een combinatie van jury- en ledenoordeel, waarbij de uitkomst van de jury zwaarwegend is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.