nieuws

ABN Amro hypotheken nu ook bij serviceprovider op het schap

Financiële planning 904

We/Assist heeft vanaf morgen als serviceprovider ABN Amro hypotheken op het schap. Vooralsnog bediende de bank, buiten het eigen kantorennetwerk, het intermediair rechtstreeks.

ABN Amro hypotheken nu ook bij serviceprovider op het schap

Directeur Paul Hillert van serviceprovider We/Assist uit Nieuwegein is “bijzonder blij” met de samenwerking met ABN Amro. “Een prachtige naam in ons assortiment van hypotheekaanbieders.”
Ook ABN Amro is blij met het dienstenaanbod van We/Assist. “Dat sluit mooi aan op de service die ABN Amro voor intermediairs biedt”, aldus Mark Groenendijk, Hoofd Commercie bij ABN AMRO Intermediaire Verkoop.

Binnen 24 uur bindende offerte

Hij vervolgt: “Als alle benodigde gegevens en dossierstukken compleet digitaal bij ABN AMRO aangeleverd worden, kunnen wij desgewenst binnen 24 uur een bindende hypotheekofferte afgeven. We zorgen enerzijds voor snelheid waar het kan en anderzijds zijn we ‘bespreekbank’ voor complexere zaken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.