nieuws

NVHP haakt met poster in op waarschuwing Eigen Huis

Financiële planning 915

De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP), heeft voor haar leden een poster ontworpen die inhaakt op de waarschuwing die Vereniging Eigen Huis deze week uitbracht over de keuze voor een lange rentevastperiode bij het afsluiten van een hypotheek.

NVHP haakt met poster in op waarschuwing Eigen Huis

De waarschuwing van Vereniging Eigen Huis laat zien, aldus Ellen Korn-de Jongh, voorzitter van de marketingcommissie van de NVHP, dat ook bij het kiezen van een rentevastperiode de consument er verstandig aan doet om een deskundig advies in te winnen. De NVHP ontwikkelt dit soort posters die op de actualiteit inhaken vaker.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.