nieuws

Duitse Volksbank nu ook beschikbaar via Huis & Hypotheek

Financiële planning 1902

Vanaf vandaag is de Duitse Volksbank Hypotheek in heel Nederland beschikbaar via Huis & Hypotheek, onderdeel van Credit Management & Investor Solutions (CMIS Group). De hypotheek was al beschikbaar via Smartfee.nl, De Hypotheker, eyeopen.nl en De Boer Financial Consultants. Deze Duitse hypotheek werd in 2011 in Nederland geïntroduceerd.

Duitse Volksbank nu ook beschikbaar via Huis & Hypotheek

Na een periode van twee maanden wordt het distributienetwerk uitgebreid met de andere CMIS Group-hypotheekadviesketens De Hypotheekshop en Hypokeur. De ondersteuning in het hypotheektraject wordt uitgevoerd door Adaxio, eveneens onderdeel van CMIS Group.

De Duitse Volksbank Hypotheek is een product van de Volksbank Emmerich-Rees eG en de VR-Bank Westmünsterland eG uit Duitsland. De hypotheek biedt mogelijkheden voor expats met buitenlandse inkomsten en de mogelijkheid om Box 3 leningen te financieren. De Duitse Volksbank Hypotheek kan worden aangevraagd via de adviessoftwaresystemen van Intersoftware (Adviesbox), Figlo (Figlo Advisor) en Unit4 (Scenario Advies) via HDN.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.