nieuws

DELA CoöperatiespaarPlan nu ook via Adviesbox

Financiële planning 359

Coöperatie DELA en Intersoftware maken het mogelijk om het DELA CoöperatiespaarPlan (spaarverzekering) te berekenen in Adviesbox. Daarmee komen zij volgens eigen zeggen tegemoet aan de wens van onafhankelijk financieel adviseurs, die advies over vermogen en geld opzijzetten willen meenemen in hun totaaladvies.

DELA CoöperatiespaarPlan nu ook via Adviesbox

Het DELA CoöperatiespaarPlan is een spaarverzekering. Intersoftware biedt als eerste softwarehuis het DELA CoöperatiespaarPlan aan via haar adviesapplicatie, Adviesbox. Hierdoor kunnen adviseurs berekeningen van het product maken en in het uitgewerkte adviesrapport opnemen.

Binnen 24 uur de polis
Adviseurs kunnen in Adviesbox een berekening maken en een advies uitwerken van het DELA CoöperatiespaarPlan. Het product aanvragen kan in DELAnet, het extranet voor de samenwerkende adviseurs. De klant en de adviseur ontvangen binnen 24 uur de polis. Een medische gezondheidswaarborg is niet nodig.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.