nieuws

Eerste volmacht bijBouwe voor Romeo

Financiële planning 1302

Hypotheekverstrekker bijBouwe heeft haar eerste volmacht verstrekt. MO.servicing, onderdeel van Romeo, heeft voorlopig exclusief als eerste serviceprovider tekenbevoegdheid. Alle aangeslotenen bij franchiseorganisatie Huismerk, ook een formule van Romeo, hebben nu ook toegang tot deze aanbieder.

Eerste volmacht bijBouwe voor Romeo

De samenwerking met MO.servicing is volgens Bouwe Kuik, CEO bij bijBouwe, een logische stap om de groeidoelstellingen van bijBouwe te kunnen realiseren. “We verwachten dat de professionele en vakkundige hypotheekacceptanten van MO.servicing daar een substantiële bijdrage aan kunnen leveren”, aldus Kuik.

Mooi compliment

Martin Keegstra, verantwoordelijk voor MO.servicing, is trots op de snelle doorlooptijden en de hoge hitratio van het team acceptanten. “Dat bijBouwe haar eerste volmacht in de markt verleent aan MO.servicing, is dan ook een mooi compliment”, aldus Keegstra.

Het aantal volmachten van MO.servicing komt inclusief bijBouwe op 9.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.