nieuws

Immospot komt met lightversie van woningverkoopdienst voor intermediair

Financiële planning 1667

Immospot, de opvolger van makelaarsbedrijf Boogerman uit Dordrecht, brengt een lightversie op de markt van de woningverkoopdienst voor het intermediair. Met dat pakket kan een hypotheekadviseur klanten naast een hypotheek ook een makelaarsdienst aanbieden. In de lightversie doen de klanten zelf de woningbezichtigingen.

Immospot komt met lightversie van woningverkoopdienst voor intermediair

Met Immospot Light wil Immospot tegemoet komen aan de krappere agenda van veel adviseurs. “Nu we zien dat de vraag naar woningen en hypotheken aantrekt heeft de adviseur minder tijd om ook nog bezichtigingen uit te voeren”, zegt initiatiefnemer René van de Giessen van Immospot, het vroegere makelaarsbedrijf Boogerman Business Partners.

Van de Giessen lanceerde in 2013 de woningverkoopdienst Immospot waarbij financieel adviseur woningbezichtigingen doen voor klanten. Immospot neemt de andere werkzaamheden, zoals taxatie, foto’s maken, publicatie op Funda en onderhandeling, voor z’n rekening. Het pakket kost klanten €2.250, waarvan €1000 een vergoeding is voor de adviseur.

De lightversie is goedkoper, €1.495, omdat huiseigenaren zelf de bezichtiging van hun woning voor hun rekening nemen. De hypotheekadviseur blijft wel de tussenpersoon tussen klant en Immospot. De vergoeding voor de intermediair bij Immospot Light is €245.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.