nieuws

Merius vindt nieuwe investeerder en biedt nu ook NHG-hypotheek

Financiële planning 2519

Nieuwkomer op de Nederlandse hypotheekmarkt Merius Hypotheken biedt vanaf nu ook hypotheken aan met NHG. De uitbreiding van het aanbod werd mogelijk nadat een institutionele belegger een structurele en meerjarige belegging heeft gedaan in Nederlandse woninghypotheken.

Merius vindt nieuwe investeerder en biedt nu ook NHG-hypotheek

Merius Hypotheken (merk van Credit Management & Investor Solutions) betrad 1 september 2016 de Nederlandse markt met hypotheken die worden aangeboden via franchisenemers van De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. De nieuwkomer begon met een hypotheekpropositie zonder Nationale Hypotheekgarantie, maar kondigde al aan dat op termijn te willen aanvullen met NHG-aanbod. Daar is nu een investeerder voor gevonden.

Merius richt zich op starters, doorstromers en oversluiters. De partij profileert zich met 25% vergoedingsvrij aflossen, tot acht maanden rentegeldigheid en lagere rente door aflossing (risicoklassedaling).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.