nieuws

Lloyds Bank breidt uit

Financiële planning 2645

De bloeiende hypotheekmarkt leidt tot extra investeringen en extra personeel: Lloyds Bank heeft een nieuwe vleugel van het pand aan de Entree in Amsterdam in gebruik genomen om de groeiende activiteiten beter te kunnen huisvesten.

Lloyds Bank breidt uit

De groei is vooral te danken aan de samenwerking met onafhankelijke adviseurs, zegt de bank. Vooral vorig jaar was een succes: “Er waren weken bij dat we een marktaandeel van bijna 10% hadden”, zegt hoofd Marketing & Sales Tom Starink. Volgens hem heeft de dienstverlening niet geleden onder de drukte. “In Nederland is ons streven om aanvragen voor hypotheken binnen twee werkdagen te verwerken vanaf het moment dat we alle relevante gegevens hebben. In het afgelopen jaar is dat gelukt, in veel gevallen zelfs binnen een dag. Maar alleen dankzij onze mensen die bereid waren vele avonden over te werken. Ook op zaterdagen zijn hier teams aan het werk.”

Lloyds Bank boekte volgens de laatste hypotheekupdate van IG&H een (absolute) daling van 0,8% in marktaandeel in het derde kwartaal vorig jaar. Het tweede kwartaal leverde een plus van 0,6% op.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.