nieuws

De Hypotheker opent ‘Kleine Winkels’ zonder balie

Financiële planning 2186

De Hypotheker komt met een nieuwe formule: ‘Kleine Winkels’ waar klanten niet meer worden ontvangen door een baliemedewerker, maar door de adviseur zelf. Het distributieconcept is getest in Zevenaar en er zijn ook al filialen in Den Haag en Volendam.

De Hypotheker opent ‘Kleine Winkels’ zonder balie

Met de Kleine Winkels wil De Hypotheker het aantal distributiepunten uitbreiden. “Er worden steeds meer huizen verkocht, waardoor er ook een grotere vraag is naar hypotheken. Met de Kleine Winkel kunnen we beter inspelen op deze klantbehoefte en brengen we onze dienstverlening dichter bij de klant”, zegt Wytzejan de Jong, algemeen directeur van De Hypotheker, in een persbericht.

Klanten wennen snel

Wie een Kleine Winkel binnenstapt, wordt ontvangen door de adviseur zelf, kan vervolgens in een ontvangstruimte een kop koffie of thee nemen en wordt daarna door de adviseur opgehaald voor het adviesgesprek. Volgens franchisenemer Auke van der Wilden die de pilot van De Hypotheker in Zevenaar draaide, waren zijn klanten snel gewend aan het nieuwe concept. “Na het adviesgesprek door de adviseur wordt de hypotheekaanvraag doorgestuurd naar de backoffice van De Hypotheker in Arnhem. Hier worden alle dossiers verwerkt en het vervolgtraject in gang gezet. Onze klanten reageren erg positief”, aldus Van der Wilden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.