nieuws

Centraal Beheer stuurt hypotheekadviseurs Valentijnskaart en zorgt daarmee voor opschudding

Financiële planning 2174

Centraal Beheer stuurde de adviseurs gisteren een Valentijnskaart. En dat zorgde volgens de verzekeraar voor veel ophef. De afzender was niet bekend en kantoorgenoten en partners keken raar op. En belden…

Centraal Beheer stuurt hypotheekadviseurs Valentijnskaart en zorgt daarmee voor opschudding

Centraal Beheer liet de hypotheekadviseurs per anonieme Valentijnskaart en een roos weten dat ze speciaal zijn. Er stond alleen een telefoonnummer bij. Volgens de verzekeraar belden de ontvangers massaal naar Apeldoorn. Op de site van Centraal Beheer staan de leukste reacties uit 220 telefoontjes en de vele WhatsApp-berichten.

Zo belde de dochter van een adviseur en wilde ze toch wel weten wie het lef had haar vader een kaart te sturen. Want het mobiele nummer onderaan de kaart was namelijk niet van haar moeder.

Een adviseur appte: “Helaas is de roos en de kaart bij mij thuis afgeleverd ipv op kantoor en nu is mijn vrouw onvindbaar.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.