nieuws

Touwslager weg bij Obvion, Van Kemenade volgt hem op

Financiële planning 1266

Ronald  Touwslager (foto) vertrekt als directievoorzitter van Rabobank-dochter Obvion Hypotheken. Hij wordt per 1 januari 2018 opgevolgd door Carlo van Kemenade, nu nog COO bij De Lage Landen, eveneens een dochteronderneming van Rabobank. Touwslager zegt zich te gaan richten op een nieuwe uitdaging. 

Touwslager weg bij Obvion, Van Kemenade volgt hem op

Touwslager  (54), stapte in 2011 over van Rabobank naar Obvion. Het bedrijf heeft sindsdien volgens hem een geslaagde transitie naar een “extreem klantgericht en wendbaar” bedrijf.  “Nu breekt een volgende fase aan en daarom heb ik, in goed overleg, besloten dat dit een goed moment is voor een nieuwe leiding. Ik laat een klantgericht en innovatief Obvion achter met hoge NPS-scores en goede resultaten. Een mooi vertrekpunt voor Carlo. Zelf wil ik me nu graag richten op een nieuwe uitdaging.”

Sterk in change management

Van Kemenade (53) is sinds 1990 werkzaam bij De Lage Landen International B.V. (DLL), waar hij per maart 2013 werd benoemd tot Chief Operating Officer en lid van de Executive Board. Volgens Berry Marttin, voorzitter van de raad van commissarissen van Obvion en lid van de Groepsdirectie van Rabobank haalt Obvion met Van Kemenade een ervaren bestuurder in huis. “Carlo heeft een grote klantfocus en is sterk in change management. Daarom ben ik zeer verheugd dat hij aan boord komt om Obvion te leiden.”

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.