nieuws

NN speelt eventjes voor makelaar

Financiële planning 1754

Met een tijdelijke actie gaat Nationale-Nederlanden eventjes op de stoel van de makelaar zitten. De verzekeraar geeft deze en volgende week in totaal 50 virtual-reality video’s weg. Het moet verkopers helpen om hun stulpje op een andere manier onder de aandacht te krijgen van potentiële kopers.

NN speelt eventjes voor makelaar

NN stelt dat, hoewel de woningmarkt floreert, het verkopen van een huis niet altijd even makkelijk is en er veel bij komt kijken. Daarom biedt de verzekeraar naast de standaardfoto’s, plattegronden en video’s die nu al vaak worden gebruikt om een woning aan te prijzen verkopers nu tijdelijk een op maat gemaakte virtual reality video aan. Hiermee kunnen de verkopers hun woning al online laten beleven door potentiële kopers. Kijkers kunnen door middel van 360° beelden rondlopen in de woning, alle kamers bekijken en de sfeer proeven.

Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 23 oktober opgeven voor een gratis virtual reality video.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.