nieuws

Berry van Zuidam financieel planner van het jaar

Financiële planning 1065

Berry van Zuidam is tijdens het jaarcongres van de Federatie Financieel Planners (FFP) uitgeroepen tot Financieel Planner van het jaar 2017. Van Zuidam, vennoot bij Raasveld Bennis Financieel Planners en Raasveld Bennis Scheidingsmediators uit Monster, liet daarmee Fons de Bilde (Inzicht en Advies, Utrecht), Stefan Mertens (ABN AMRO Bank, Leiden) achter zich. 

Berry van Zuidam financieel planner van het jaar

Dit jaar was gekozen voor een ander type verkiezing waarin het het totale beroep van financieel planner aan de orde kwam. Niet alleen de vakkennis werd beoordeeld, maar ook de toepassing ervan en de wijze waarop de financieel planner communiceert met de klant.

Stemronde FFP-leden

Na de eerste selectie door de vakjury konden de FFP-leden vorige maand digitaal hun stem uitbrengen op de kandidaat van hun voorkeur. De drie finalisten presenteerden zich met een video en een samenvatting van hun ingediende financieel plan.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.