nieuws

Ontduiker provisieverbod is uitvaartverzekeraar Florentis

Financiële planning 3163

Florentis Uitvaartverzekeringen uit Enschede is de verzekeraar die betrokken is bij de ontduiking van provisieregels door ABF Adviesgroep en Edwin Loohuis uit Oldenzaal. 

Ontduiker provisieverbod is uitvaartverzekeraar Florentis

Loohuis en zijn bedrijf kregen vorige week een boete van de AFM door een ongeoorloofde samenwerkingsovereenkomst met een verzekeraar. Er werd meteen gespeculeerd wie de verzekeraar zou zijn. Loohuis reageerde niet op telefoontjes en de AFM kon daarover niets zeggen.

In de wandelgangen werd Florentis echter al genoemd als de schuldige. Uit onderzoek van dagblad Tubantia blijkt dat het inderdaad om Florentis gaat. De AFM wil nog niet zeggen of ook tegen dit bedrijf maatregelen worden getroffen.

Florentis Uitvaartverzekeringen is eigendom van Florentis Holding BV, dat op zijn beurt weer eigendom is Uitvaartverzekering Twenthe BV.

Reageer op dit artikel