nieuws

Van Lanschot Kempen brengt haar hypotheekportefeuille onder bij Stater

Financiële planning 999

Van Lanschot Kempen heeft de hypotheekportefeuille van haar Private Banking klanten ondergebracht bij Stater. De administratie en servicing zal vanaf vandaag plaatsvinden bij Stater. In totaal zijn ruim 11.000 hypotheken gemigreerd zijn naar het Stater systeem. Voor de Private Banking-klanten van Van Lanschot betekent dit een verbetering en modernisering van de dienstverlening.

Van Lanschot Kempen brengt haar hypotheekportefeuille onder bij Stater

Volgens Van Lanschot Kempen zorgt de overdracht van het beheer van de portefeuille voor een verbetering en modernisering van dienstverlening. Ernst Jansen, COO Private Banking: “Van Lanschot Kempen is een wealth manager met de focus op behoud en opbouw van vermogen voor onze klanten. Hypotheken zijn een belangrijk product in onze Private Banking vermogenspropositie. Met Stater hebben wij een professionele en betrouwbare business partner gevonden waarmee we onze dienstverlening aan klanten verder kunnen verbeteren en onze kosten structureel kunnen verlagen.”

 

Reageer op dit artikel