nieuws

Finzie naar 15 vestigingen

Financiële planning 1340

Finzie, het hypotheeklabel van franchiseorganisatie Romeo, opent deze en volgende maand zes nieuwe vestigingen. Daarmee komt de formule op 15 vestigingen. Meer openingen zijn op komst.

Finzie naar 15 vestigingen

In Amsterdam, Apeldoorn, Deventer en Haarlem komt een nieuwe Finzie-vestiging. In Rotterdam zullen er twee worden geopend. Het doel is om in de eerste helft van volgend jaar landelijke dekking te hebben. “Landelijke dekking betekent natuurlijk in de eerste plaats dat nog meer consumenten kunnen profiteren van onze dienstverlening. Daarnaast is het ook prettig dat de effectiviteit van onze marketinginspanningen daarmee verder toeneemt en dat onze franchisenemers ook steeds meer van elkaar kunnen leren”, zegt directeur Paul van der Meijs.

Omdat de vraag naar hypotheekadvies het aanbod de laatste jaren oversteeg, hebben adviseurs hun businessmodel onvoldoende kunnen vernieuwen, zegt Van der Meijs. “Consumenten zijn in hun gedrag echter wel een paar jaar verder. Zo laten recente onderzoeken van het Nibud en Centraal Beheer zien dat veel consumenten financieel advies te duur vinden en naar alternatieven zoeken.” Finzie zegt door een slimme manier van organiseren en automatiseren hypotheekadvies te bieden tegen veel lagere kosten (€ 1.399), maar tegelijk een langetermijnrelatie met consumenten aan te gaan.

Reageer op dit artikel