nieuws

Rabo-hypotheken ook op het schap bij Finzie

Financiële planning 971

Hypotheken van Rabobank zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij vestigingen van Finzie, het hypotheeklabel van franchiseorganisatie Romeo. Met de stap bevestigt Rabo nogmaals haar terugkeer naar het intermediair als distributiekanaal.

Rabo-hypotheken ook op het schap bij Finzie

Volgens Paul van der Meijs (foto), directeur van Finzie, ligt samenwerking tussen Finzie en de Rabobank voor de hand omdat beide bedrijven volgens hem bij het bedienen van klanten kiezen voor de lange termijn. “Meer in praktische zin wil je als Finzie niet alleen onafhankelijk kunnen adviseren, maar daarna ook in zoveel mogelijk gevallen de bemiddeling voor je klanten verzorgen. In dat kader mocht de grootste hypotheekverstrekker van Nederland bij ons natuurlijk niet ontbreken. Met name ook omdat de Rabobank maatwerk biedt en tegemoet komt aan bijzondere woonwensen van klanten. Dat zie je toch steeds minder in de markt.”

Banden aanhalen

Voorde Rabobank past de samenwerking met Finzie bij de wens om de samenwerking met het onafhankelijke intermediair te intensiveren. In september 2016 kondigde de coöperatieve bank aan de banden met intermediair aan te gaan halen.

Reageer op dit artikel