nieuws

Independer gaat exact aantal geldverstrekkers communiceren

Financiële planning 1986

Productvergelijker en intermediairbedrijf Independer communiceert vanaf morgen het exacte aantal geldverstrekkers op hypotheekgebied. De Achmea-dochter geeft daarmee antwoord op kritiek van de Consumentenbond dat de communicatie over het aantal hypotheekaanbieders beter kon. Terechte kritiek, stelt Independer.

Independer gaat exact aantal geldverstrekkers communiceren

Onlangs stond er in de Geldgids van de Consumentenbond een artikel over het afsluiten van een hypotheek met advies bij Independer. In het artikel stelt de Consumentenbond dat Independer van te voren duidelijk zou moeten aangeven dat je via de vergelijkingssite ‘slechts’ bij 19 van de ruim 40 hypotheekaanbieders daadwerkelijk een hypotheek kunt afsluiten. Terechte kritiek stelt Independer: “Wij zijn het eens met de Consumentenbond dat onze communicatie duidelijker kan.”

Continu onderhandelen

“Omdat we continu onderhandelen met verschillende hypotheekverstrekkers waar we nog niet mee samenwerken, kozen we er eerder voor het aantal niet verder te specificeren”, vervolgt het intermediairbedrijf. “Vanaf 4 juli passen we het aantal hypotheekverstrekkers op onze website dus continu aan. Zo is altijd up to date terug te vinden met welke verstrekkers wij samenwerken.”

Reageer op dit artikel