nieuws

Huismerk breidt uit met Rabobank-hypotheken

Financiële planning 247

Financieel adviseurs die lid zijn van Huismerk kunnen nu ook hypotheken van de Rabobank aan hun klanten adviseren. Huismerk is hiermee de enige serviceorganisatie die toegang heeft tot het Rabobank-assortiment.

Huismerk breidt uit met Rabobank-hypotheken

Huismerk, een dochteronderneming van Romeo Financiële Diensten, hoopt met de uitbreiding klanten die “niet vanzelfsprekend in aanmerking komen voor een hypotheek” wel te kunnen bedienen met een Rabobank-hypotheek. Dat geldt, zo schrijft de organisatie, “bijvoorbeeld voor ondernemers en klanten die een vakantiewoning willen aankopen.”

Huismerk-directeur Tony Stam, die begin dit jaar aantrad, is verheugd: “Deze samenwerking bezegelt het wederzijds vertrouwen in het leveren van kwaliteit.” Ronald Bleeker, directievoorzitter van Rabobank West-Friesland, vult aan: “Huismerk kan de kwaliteitsgarantie waarborgen doordat alle dossiers via haar centrale bemiddelingsservice Dossier Support worden afgehandeld.”

Reageer op dit artikel