nieuws

Aflosverzekering Cardif opgenomen in vergelijkers MoneyView

Financiële planning 405

MoneyView heeft de opzet van woonlastenvergelijkers Advisa, AeQuote en Selector aangepast. Vanaf vandaag kunnen adviseurs ook de aflosverzekering van Cardif vergelijken met de traditionele woonlastenverzekeringen.

Aflosverzekering Cardif opgenomen in vergelijkers MoneyView

Cardif lanceerde in april de Hypotheek Aflos Verzekering waarmee klanten een deel van hun hypotheek kunnen aflossen bij arbeidsongeschiktheid. Het nieuwe product was door de andere vorm lastig te vergelijken met andere woonlastenverzekeringen. MoneyView heeft daarom de opzet van haar vergelijkers herzien. Zo’n 2500 adviseurs maken gebruik van deze vergelijkers.

Producten die ‘net wat anders’ zijn

“Voor de consument is het doorgaans goed als producten vernieuwen. Maar dan moet het nieuwe product wel goed vergeleken kunnen worden met soortgelijke producten”, zegt Pepijn van Kleef, directeur van MoneyView. “De nieuwe woonlastenverzekering van Cardif biedt een interessant alternatief voor sommige doelgroepen. Wij zien het als onze opdracht om ook producten die ‘net wat anders’ zijn op te nemen in onze vergelijkers, ook als dat betekent dat we zelf moeten investeren in aanpassingen van de software. Zo kunnen wij de meest complete productvergelijkers blijven bieden.”

Reageer op dit artikel