nieuws

Van Bruggen Adviesgroep biedt nu ook Merius Hypotheken aan

Financiële planning 673

Van Bruggen Adviesgroep biedt vanaf vandaag ook hypotheken aan van Merius Hypotheken. Het hypotheekmerk Merius werd vorig jaar gelanceerd door Credit Management & Investor Solutions (CMIS Group).

Van Bruggen Adviesgroep biedt nu ook Merius Hypotheken aan

Merius Hypotheken richt zich op starters, doorstromers en oversluiters en profileert zich onder andere met 25% vergoedingsvrij aflossen, tot acht maanden rentegeldigheid in geval van nieuwbouw, rentemiddeling en lagere rente door aflossing (risicoklasse daling). Cor Zwaan, Director Investment Solutions CMIS Group, over de samenwerking: “We zijn verheugd met deze uitbreiding van ons distributienetwerk. Met hulp van een deskundige en klantvriendelijke partij als Van Bruggen Adviesgroep is Merius Hypotheken in staat om een nog grotere groep consumenten op een snelle en duidelijke manier te helpen hun woonwensen te realiseren.”

Merius Hypotheken wordt ook aangeboden door: De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Hypokeur, HypotheekCompany, HypotheekNet en De Hypotheker.

Reageer op dit artikel