nieuws

Hypotrust geeft met app inzicht in aanvragen

Financiële planning 495

Hypotrust heeft de appo Hypotrack geïntroduceerd. Daarmee hebben adviseurs realtime inzicht in de status van de hypotheekaanvraag.

Hypotrust geeft met app inzicht in aanvragen

“Hypotrack is de volgende stap in het verder digitaliseren van het aanvraagproces en geeft de hypotheekadviseur realtime inzicht en overzicht van alle belangrijke stappen in het aanvraagproces”, aldus het hypotheekbedrijf. Het overzicht laat alle Hypotrust-aanvragen van het kantoor zien, de status van het aanvraagproces met de verwachte verwerkingstijden, de koopsom en marktwaarde van het onderpand en belangrijke data als de einddatum van de offerte of passeerdatum.
Daarnaast zijn alle documenten en de beoordeling ervan inzichtelijk. Met de app kan ook een specificatie van de financiering worden geopend. Klanten klunnen vanuit de app worden gemaild of gebeld. In eerste instantie krijgen de belangrijkste relaties van Hypotrust de beschikking over Hypotrack, die ook in een webversie beschikbaar is.

De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Reageer op dit artikel