nieuws

Directievoorzitter Monuta vertrekt

Financiële planning 843

Gert-Hein de Heer vertrekt eind dit jaar na vijf jaar als directievoorzitter van Monuta. Een opvolger is nog niet bekend; die verwacht de uitvaartorganisatie nog dit jaar te benoemen.

Directievoorzitter Monuta vertrekt

De Heer was sinds 2003 commissaris bij Monuta en was vanaf 2012 directievoorzitter. “Hij heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn loopbaan.” Andere directieleden zijn Roos Zwetsloot, Frank Fransen en Carlo Elsinghorst.
De raad van commissarissen maakt ook veranderingen door: per 1 juni zijn Joke van Lonkhuijzen en Tanja Bender toegetreden; voormalig Achmea-topman Maarten Dijkshoorn vertrekt per 1 juli als commissaris. De raad van commissarissen bestaat verder uit voorzitter Franswillem Briët, Eric Pouw en Theo Janssen.

Reageer op dit artikel